Krimpen aan den IJssel,
06
juli
2015
|
09:00
Europe/Amsterdam

Mijlpaal ThyssenKrupp: honderdduizendste traplift verkocht

 

ThyssenKrupp Encasa, internationaal opererend leverancier van trap-, huis- en plateauliften, heeft de honderdduizendste traplift in haar bestaan afgeleverd. De tachtigjarige Marga Schüler uit het Duitse Bergisch-Gladbach was de gelukkige klant.

In 1957 produceerde ThyssenKrupp haar eerste traplift. De introductie van de ‘Flow I’ in 2000 en de ‘Flow II’, enkele jaren later, zorgden voor een revolutie omdat de trapliften voortaan ook op smalle trappen en wenteltrappen konden worden geplaatst. De honderdduizendste traplift, die nu is afgeleverd, markeert een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van ThyssenKrupp.

Verbeterde kwaliteit van leven

“We horen vaak van onze klanten dat onze trapliften eenvoudige en alledaagse huishoudelijke taken gemakkelijker of zelfs weer mogelijk maken", zegt Bert Grootjen, directeur van ThyssenKrupp Encasa Nederland. "Het is geweldig om te zien hoe de kwaliteit van leven verbetert als mensen weer vrij binnen de muren van hun eigen huis kunnen bewegen.”

Smalle wenteltrap

Marga Schüler, ontvangster van de honderdduizendste traplift, is een exemplarisch voorbeeld. De vijftien treden naar de eerste verdieping werden door haar pijnlijke gewrichten een steeds grotere gruwel voor haar. "Ik wil zo lang mogelijk in mijn eigen huis wonen”, vertelt ze. “In de afgelopen jaren is de wenteltrap naar de eerste verdieping echter een probleem geworden.” Schüler wachtte lang met het aanschaffen van een traplift omdat ze dacht dat haar trap daar ongeschikt voor was. De wenteltrap bleek inderdaad een uitdaging voor de technische consultants bij ThyssenKrupp Encasa, maar door maatwerk dat op de millimeter nauwkeurig werd uitgevoerd, werd ook de honderdduizendste plaatsing probleemloos gerealiseerd.

 

Boilerplate

Noot voor de pers:

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Serge Beckers van Wisse Kommunikatie, via +31 26 4431523 of via serge.beckers@wisse-worldcom.nl of met Rob de Haan, Marketing Manager bij ThyssenKrupp Encasa via +31 180 530 829 of via rdehaan@tkencasa.nl.

 

Over ThyssenKrupp Encasa

 

ThyssenKrupp Encasa B.V. is een toonaangevende leverancier van platformliften, trapliften en Home Elevators. ThyssenKrupp Encasa ontwikkelt, ontwerpt en implementeert oplossingen op maat voor haar klanten sinds 1953 en heeft meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van trapliften. Het bedrijf is onderdeel van de Elevator Technology business area.

 

De Elevator Technology business area brengt de wereldwijde activiteiten van de ThyssenKrupp Group op het gebied van personenvervoerssystemen samen. Met een omzet van 6,2 miljard euro in het boekjaar 2012/2013 en klanten in 150 landen, is ThyssenKrupp Elevator een van de meest toonaangevende liftleveranciers ter wereld. Met 50.000 werknemers biedt het bedrijf innovatieve en energie-efficiënte producten die ontworpen zijn om aan de individuele eisen van klanten te voldoen. Het portfolio omvat personen- en goederenliften, roltrappen en rolpaden, passagiersbruggen, trap- en platformliften alsmede dienstverlening op maat voor alle producten. Het uitgebreide verkoop- en servicenetwerk met 900 locaties over de hele wereld garandeert klanten nabijheid van producten en diensten.

 

Meer informatie is te vinden via www.tkencasa.nl