Krimpen aan den IJssel,
21
december
2012
|
10:00
Europe/Amsterdam

ThyssenKrupp Encasa verhoogt comfort en gebruiksgemak HE3 huislift

Huislift voorzien van automatische deuren en soft start / soft stop hydraulische unit

Samenvatting

ThyssenKrupp Encasa, leverancier van mobiliteitsoplossingen als huisliften, platformliften en trapliften, rust haar succesvolle HE3 huislift uit met automatische schuifdeuren en een nieuwe hydraulische unit die voor een soft start en soft stop zorgt. Dankzij deze technische aanpassingen biedt de lift meer comfort en veiligheid in het gebruik.

De technische aanpassingen zorgen voor een comfortabelere rit. Daarnaast is de nieuwe huislift ruimtebesparender dan de vorige versie, doordat de scharnierdeuren vervangen zijn door zijwaarts openende deuren.
Arina van Oost, Managing Director ThyssenKrupp Encasa Nederland

ThyssenKrupp Encasa, leverancier van mobiliteitsoplossingen als huisliften, platformliften en trapliften, rust haar succesvolle HE3 huislift uit met automatische schuifdeuren en een nieuwe hydraulische unit die voor een soft start en soft stop zorgt. Dankzij deze technische aanpassingen biedt de lift meer comfort en veiligheid in het gebruik.

De aandrijving van het HE3 huisliftmodel is verbeterd met de toepassing van de nieuwste hydraulische technologie, waardoor de versnellings- en vertragingsfasen van de lift nauwelijks merkbaar zijn. Arina van Oost, Managing Director van ThyssenKrupp Encasa Nederland: “De technische aanpassingen zorgen voor een comfortabelere rit. Daarnaast is de nieuwe huislift ruimtebesparender dan de vorige versie, doordat de scharnierdeuren vervangen zijn door zijwaarts openende deuren. Deze automatische schuifdeuren vormen bovendien een esthetische verbetering, aangezien de cabinedeuren hierdoor dezelfde afwerking hebben als de cabinewanden.”

Door de configuratie met schuifdeuren verandert de lift in een volledig gesloten cabine, waardoor automatische bediening mogelijk wordt. Waar de gebruiker van een niet volledig gesloten cabine de liftknop nog gedurende de hele rit ingedrukt moest houden, gaat de lift nu met één druk op de knop naar de gewenste etage. De gesloten cabine zorgt daarnaast ook voor optimale veiligheid tijdens de rit.

De HE3 huislift is beschikbaar in meer dan zeventig platformmaten met een hefhoogte tot vijftien meter en biedt de mogelijkheid van drie verschillende kanten betreden te worden. Dit maakt het model geschikt voor plaatsing in uiteenlopende gebouwen. De vernieuwde HE3 biedt bovendien meer designopties dan het traditionele model. Van Oost: “De RVS-configuraties kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd met een satijnen of linnen uitstraling en de schachtdeuren zijn verkrijgbaar in RVS en in RAL-kleuren gelakt staal, waardoor we nog meer oplossingen op maat kunnen bieden.”

De nieuwe HE3 huislift is vanaf januari 2013 leverbaar.

Boilerplate

ThyssenKrupp Encasa B.V. is een toonaangevende leverancier voor huisliften, platformliften en trapliften en innovatieve producten zoals StairWalker in Nederland. ThyssenKrupp Encasa B.V. is een dochteronderneming van ThyssenKrupp Elevator en onderdeel van de Access Solutions operating unit, die de productie, verkoop en service van deze producten verzorgt.

Met meer dan 46.000 medewerkers, een omzet van 5,3 miljard euro in het boekjaar 2010/2011 en klanten in 150 landen, is ThyssenKrupp Elevator één van 's werelds toonaangevende liftbedrijven. Het portfolio bestaat uit personen- en goederenliften, roltrappen en rolpaden, trapliften en platformliften, alsmede op maat gemaakte service-oplossingen voor alle producten. Het uitgebreide verkoop- en servicenetwerk van ThyssenKrupp Elevator met 900 locaties over de hele wereld garandeert klanten nabijheid van producten en diensten. De business unit Elevator Technology brengt de wereldwijde activiteiten op het gebied van personenvervoerssystemen van de ThyssenKrupp Group samen.

Deel deze release

Laatste nieuws